Ikke la juletreet stå i hagen til våren kommer - Vi kan hente det!

Postet av Eidsvoll Basketball Klubb den 15. Des 2022

Eidsvoll basketklubb henter gjerne juletreet ditt når du skal rydde ut jula. Området vi henter i er 

Holter - Mogreina - Dal - Råholt - Eidsvoll - Minnesund - Feiring. Hentedatoene er onsdag 4. januar eller onsdag 11. januar.


Slik bestiller du juletrehenting:

Vipps kr 250 til Tore Nedrebø på tlf 908 57 788, og gjør følgende:

-Skriv inn adressen din og hentedato på Vipps

-Sett treet synlig ved hus/innkjørsel/vei før kl 15.00

-Vi henter med henger i løpet av ettermiddag/kveld

En stor dag for Eidsvoll basket

Postet av Eidsvoll Basketball Klubb den 19. Okt 2022

Leder av klubben Chriss Brohaug fikk en litt kryptisk melding om å møte opp i hallen tirsdag kveld da ordføreren i Eidsvoll kommune ville komme med en overraskelse. Det var en spent gjeng som hadde møtt opp og som visste veldig lite om hva overraskelsen fra ordføreren var. Og gleden og overraskelsen var stor da ordføreren kunne overbringe en økonomisk støtte gitt av Kultur og Likestillingsdepartementet etter at vi tidligere i høst søkte om støtte til arbeidet med «basket for alle»

Dette var en svært gledelig overraskelse for klubben og vi setter virkelig pris på og få en så stor og viktig økonomisk støtte i arbeidet vårt med «basket for alle»

Som leder av klubben vil jeg takke alle som har bidratt til søknaden og ikke minst å få realisert dette prosjektet.

Dette er prosjektet som vi har søkt og fått støtte til;

Eidsvoll Basketballklubb har lansert et prosjekt som heter «Basket for alle». Prosjektet har som mål å skape interesse for idrett for minoritetsjenter, som skal vare hele livet. De seneste årene er det ikke så mange jenter som har valgt å spille basket i Eidsvoll. Frafallet gjelder spesielt jenter med minoritetsbakgrunn. For å kunne gi bedre muligheter for minoritetsjenter ønsker Eidsvollbasketklubb å starte prosjekt «Basket for alle».

Prosjektet skal bidra til å øke deltakelse fra jenter med innvandrerbakgrunn. Prosjektet skal bidra til å gi jenter med innvandrerbakgrunn en arena for sosial aktivitet og fysisk fostring. Dette skal bidra til at de føler tilhørighet, opplever tillitt og gjennom dette et fellesskap.

Møteplassen er allerede etablert. Vi oppfordrer alle som er interessert om å møte opp på fredager fra kl. 16.00 til 17.30 i Eidsvollhallen, eller fra kl. 17.30 til 18.30 i Råholthallen.
Treningstider for sesongen 2022 / 2023

Postet av Eidsvoll Basketball Klubb den 17. Aug 2022

Nye treningstider er nå klare, og det er gjort endringer for alle lagene. Klikk her for å se tidene. Vi har også nye lag i år: U10/12 Råholt, Åpen trening jenter og Åpen hall prosjekt.

Vi vil komme med med informasjon om de ulike lagene fortløpende. I mellomtiden, velkommen til trening og ta gjerne med en venn som ikke har vært med før!
Oppstart trening etter sommerferien

Postet av Eidsvoll Basketball Klubb den 10. Aug 2022

Trening starter opp igjen uken etter skolestart, det vil si uke 34 (fra mandag 22. august). Vi holder på med siste justeringer av treningstider, så neste uke vil oppdaterte treningstider og steder bli publisert på vår hjemmeside.

Vi ses!
Hovedtrener Audrius er ansatt!

Postet av Eidsvoll Basketball Klubb den 3. Aug 2022

Etter en lang og nøysom prosess hvor klubben har hatt et ønske og en plan om å profesjonalisere vår virksomhet, har klubben signert Audrius Borneika som hovedtrener i klubben for sesongen 2022-23. 

Audrius er 25 år og kommer fra Kaunas i Litauen. Han har jobbet som hovedtrener for Brahe Basket i Sverige. For sesongen 2020-2021 ble han ansatt som hovedtrener for damelaget som spilte i Baskettetan. Etter det tok han over Brahe Basket sitt herrelag som spilte i divisjon 2 og trente ulike aldersgrupper. Han har også jobbet for Sports Charity Mwanza i Tanzania som Basketball Development Manager og trener for barn og voksne. Audrius har hatt praksis i det litauiske basketballforbundet, hvor han var representant for Frankrikes og Islands herrebasketlag i Litauen og hjalp det litauiske kvinnelandslaget med å forberede seg til de kommende EM-kvalifiseringskampene. Audrius er konstant opptatt av idretten, har stort engasjement, liker å identifisere talenter, og å hjelpe laget og dets utøvere med å oppnå sitt beste. Som personer er han ambisiøs, søker muligheter, lidenskapelig opptatt av sporten, målbevisst og lag-orientert. Audrius setter alle sine evner og egenskaper til for å hjelpe utøvere å lykkes.

Ansettelsen av Audrius vil gjøre det mulig for klubben å tenke mer helhetlig og få gjennomført planer som tidligere har vært vanskelig grunnet manglende kapasitet. Audrius vil ha ansvaret for å følge opp og utvikle  sportslig plan for klubben. Han skal sørge for at det blir en rød tråd i hele vårt arbeid og vil han vil være involvert på samtlige lag i klubben, enten som hovedtrener, assistent eller mentor. Som mentor vil han ha ansvaret for å utvikle våre yngre trenere. Dette arbeidet blir spesielt viktig for klubben. Vi satser også på å ha en senior herrelag igjen, dette laget ble lagt ned under covid og vi mistet flere spillere. Nå håper vi at flere av disse spillerne kan komme tilbake til oss. 

Interessen var stor da vi lyste ute stillingen og jeg er nesten litt sjokkert over hvor mange søkere vi hadde. Jeg er veldig glad for at valget falt på Audrius og jeg er spent på å se hva han kan få til sammen med oss på Eidsvoll, sier styreleder Chriss A. Brohaug.  
Sommerskole 2022 er i gang!

Postet av Eidsvoll Basketball Klubb den 21. Jun 2022

Nå er vi endelig i gang med årets basketsommerskole! 
I overkant av 70 barn og unge er påmeldt hver uke for å spille basket fra mandag til fredag i Eidsvollhallen. Det var mange spente som møtte mandag morgen da de ble sjekket inn og fikk sin egen basketball. For noen er dette aller første møte med basketball. 


-Det er gledelig å se den store interessen for vår idrett og vi håper at så mange som mulig vil bli med i klubben fra høsten av, sier leder Chriss Brohaug.


Uten samarbeidspartnere hadde ikke dette vært mulig å gjennomføre basketskolen. Med støtte fra Gjensidigestiftelsen, Totens Sparebank, REMA 1000 Eidsvoll og Prix Eidsvoll kan vi tilby en sommerskole som er gratis.


Vi har 6 instruktører som deler på gruppene gjennom hele perioden og de gjør en kjempejobb for at alle deltakere skal ha det gøy og samtidig lære mer om basket. Sportslig leder og coach for sommerskolen er Audrius Borneika som kommer fra Litauen.

Basketsommerskole i uke 25 og 26!

Postet av Eidsvoll Basketball Klubb den 13. Mai 2022

Vi gleder oss til å arrangere gratis basketskole i sommer også! Svært mange barn og unge deltok i fjor, og vi håper på minst like mange deltakere i år. Basketskolen er mandag til fredag, kl. 9.30 til 15, i uke 25 og 26. Meld deg på en uke, eller begge! Jenter og gutter fra sju til 16 år, alle nivå, er hjertelig velkomne. Om du aldri har spilt basket, eller trener regelmessig, har vi plass til alle. Klikk på "Basketsommerskole" oppe i menyen, eller klikk her. Påmeldingsfrist fredag 10. juni.3 Kommentarer

Basketfest i Råholthallen 7. mai!

Postet av Eidsvoll Basketball Klubb den 4. Mai 2022

Bli med på sesongens siste easybasket arrangement på lørdag! Det blir kamper fra kl. 10 til siste kampstart kl. 18. Ta med bestemor, nabo og venner og stikk innom kiosken for deilige vafler eller kaffe. Maskoten vår Grunn-løven tar kanskje også turen innom... Har du lyst til å hjelpe til ? Ta kontakt med styret!
Riktig god påske!

Postet av Eidsvoll Basketball Klubb den 12. Apr 2022

Det er påskeferie for Eidsvoll basketballklubb, men værmeldingen melder om høyere temperatur enn forrige uke og oppholdsvær, så kanskje det kan spilles basket ute i løpet av påskeferien. Riktig god påske ønskes alle og vi ses i neste uke til trening og moro!
Støtte fra Sparebankstiftelsen DNB

Postet av Eidsvoll Basketball Klubb den 28. Mar 2022

Eidsvoll basketballklubb har fått støtte fra Sparebankstiftelsen DNB! Dette er svært gledelige nyheter. Vi vil komme med mer informasjon om hva den kjærkomne støtten skal gå til, nemlig nye basketkurver. Tusen takk til Sparebankstiftelsen DNB! https://godekrefter.sparebankstiftelsen.no/v/fEZQH/
Nytt styre valgt

Postet av Eidsvoll Basketball Klubb den 18. Mar 2022

Årsmøte ble gjennomført torsdag på Nebbenes Nord og nytt styre ble valgt. Vi benytter muligheten til å takke de medlemmene som gikk ut og ønsker de ny velkommen. Følgende styret skal sitte det neste året. 

Verv

Navn

Varighet

Gjenvalg?

Leder

Chriss A. Brohaug

1 år

Ja

Nestleder

Heidi Mork

1 år

Ikke på valg

Kasserer

Mari Bragstad

1 år

Ikke på valg

Styremedlem/sekretær

Lene Forssell Solsrud

1 år

Ikke på valg

Styremedlem

Kristian Krohn 

2 år

Ny

Styremedlem

Andrew Dick Bipella

2 år

Ny

Varamedlem

Almantas Lauraitis

1 år

Ja

Varamedlem

Ann-Kristin Holte

1 år

Ny
Spansk trener på besøk

Postet av Eidsvoll Basketball Klubb den 10. Mar 2022

Vi har denne uken besøk av Antonio Pedro Carlo Cabrera, en sertifisert basketball trener opprinnelig fra Tenerife. Antonio har de siste 23 årene bodd i Glasgow, men nå er han nysgjerrig på Norge og Eidsvoll. I Glasgow har han i tillegg til å være basketballtrener blant annet jobbet som journalist. Eidsvoll basketball klubb vurderer et samarbeid med Antonio for neste sesong, og derfor er han her for å se litt på forholdene og for å vise oss hva han kan bidra med. Flere av spillerne våre har møtt Antonio denne uken på trening, og selv om treningen foregikk på engelsk, var samspillet godt  og noen øvde seg til og med litt på spansken sin. Antonio har blitt vist rundt i Eidsvoll, og Kaffehjørnet og Nebbenes har stilt med deilig lunsj. Takk til alle bidragsytere!
Innkalling til årsmøte 2022

Postet av Eidsvoll Basketball Klubb den 17. Feb 2022

Årsmøte 2022

Velkommen til årsmøte torsdag 17. mars kl. 19! Vi møtes på Infohuset ved Nebbenes Nord.

Saksliste ligger her: Innkalling til Årsmøte EBBK 2022

Godt Nyttår! Oppstart trening på tirsdag.

Postet av Eidsvoll Basketball Klubb den 3. Jan 2022

Håper alle våre medlemmer har hatt en fin høytid og vi ønsker alle ett godt nytt år! Vi starter opp med trening igjen og første treningsdag blir tirsdag 05.01. Følg med på Spond for å vite mer.