Velkommen

Velkommen som spiller i Eidsvoll Basketballklubb! Her finner du en del nødvendig informasjon til deg som nytt medlem av klubben.

Her finner du informasjon om de ulike lagene og treningssted og treningstider. Ta kontakt med oss hvis du ønsker en prøvetime. 

Du melder deg inn i klubben ved å fylle ut dette skjemaet

Trenings- og medlemsavgift

I løpet av høsten vil dere få faktura på trenings- og medlemsavgift. Satsene finner dere her. Hvis dere opplever at det er vanskelig å få betalt, vennligst ta kontakt med lagleder eller klubbleder. 

Spond

Vi bruker appen Spond for å kommunisere med spillere og foresatte. Her ligger alle treninger, kamper og annen informasjon. Det er viktig at dere tikker av for om dere deltar på treninger og på kamp. 

Spond finner dere på AppStore eller i Google Play.

Ta kontakt med lagleder for å ble medlem i riktig laggruppe.

Lisens

Alle spiller over 13 år må betale spillerlisens for å få spille kamp. Lisensen innebærer blant annet forsikringer for spilleren. Lisensen kommer i en standard og utvidet form. Dette innebærer graden av forsikring dere ønsker. 

Lisensen betaler du ved å logge inn (lage bruker) på Min idrett. Lisensen dukker opp når vi har fått registrert deg som medlem av klubben. Uansett ber vi deg så raskt som mulig opprette en bruker på Min idrett. Du må ha en bruker her for å bli medlem av klubben. Hvis du allerede har en bruker i forbindelse med en annen idrett er alt ok. Da finner vi deg i systemet. 

Les mer om spillerlisens hos Norges Basketballforbund. 

Kamper

Kampoppsettet finner dere i appen MinBasket (Google Play, AppStore). I appen søker dere på Eidsvoll Basketballklubb og velger laget som er riktig for dere.

Dugnad

Eidsvoll Basket er ikke klubben med flest dugnader, men litt må til for å holde hjulene i gang. I forbindelse med hjemmekamper vil alle bli satt opp i turnus med ansvar for kiosk, opprigg og nedrigg. I tillegg må vi ha voksne til å sitte i sekretariatet under kamp. 

Det kan også dukke opp andre dugnader i løpet av sesongen. 

Klær

Vi sender en samlet bestilling på klær i løpet av høsten. Lagleder vil informere om dette. Samtidig har vi en del klær på lager så noe kan fås kjøpt gjennom sesongen.

Det er påkrevd at man kjøper egen shorts til kamp. De andre klærne er frivillig. 

Les mer om våre klær