U16-laget spiller kvalifiseringskamp til NM!

Postet av Eidsvoll Basketball Klubb den 26. Nov 2021

Fredag 26. november og lørdag 27. november spiller vårt U16-lag kvalifiseringskamper til NM. Kampene foregår i Apalløkka idrettshall og du kan følge kampens resultat direkte via appen "Min basket". Vi ønsker spillerne lykke til!Sekretariatskurs tirsdag 28. september

Postet av Eidsvoll Basketball Klubb den 23. Sep 2021

Tirsdag 28. september kl. 17 blir det sekretariatskurs i Råholthallen i forbindelse med en treningskamp. Alle lag må stille med egne folk i sekretariatet under kamper, derfor må foreldre fra hvert lag bidra. Vi stiller med instruktører.

Hva er et sekretariat? Under hver hjemmekamp skal det sitte 3 foreldre som fører kampskjemaer.

Dette er en flott måte å lære enda mer om basket! For de som ikke kan delta på tirsdag, vil det bli arrangert flere kurs. Meld fra til din lagleder/trener om du kan delta!
Viktige huskeregler for smittevern

Postet av Eidsvoll Basketball Klubb den 7. Sep 2021

Hvis du er syk skal du ikke på trening. Har du forkjølelsesymptomer må du holde deg hjemme selv om du har fått negativ koronatest og symptomene er milde. Dette gjelder også voksne spillere som er vaksinerte. Når allmenntilstanden er god igjen, kan du delta på trening (feberfri og føler deg frisk). Dette gjelder selv ved restsymptomer etter luftveisinfeksjon (noe hoste, snørr, tett nese).

Og husk å sprite og vaske hendene før og etter trening.

God treningshøst til alle!
Velkommen Martin!

Postet av Eidsvoll Basketball Klubb den 19. Aug 2021

Det er en glede for oss å kunne presentere Martin Alvarez som ny trener for vårt gutter U15, Elite U17 og U19 lag. Martin født i Buenos Aires, Argentina kom til Norge i 2004. I 2008 flyttet han til Jessheim, nå bor han på Råholt. Martin 49 år har erfaring som idrettsutøver fra Argentina. Når han vokste opp var han innom håndball, tennis, ping pong, fotball, løping og var en meget aktiv ungdom. Men, det er basketball som er hans idrett nr 1 og store lidenskap. Gjennom flere år som spiller i Argentina så endte han altså opp i Norge. Martin har bred erfaring som spiller, men også som trener. Han har trent flere ungdomslag i Argentina gjennom flere år. Han har flere trener kurs og en solid bakgrunn. Hos oss på Eidsvoll skal Martin trene 3 lag, men også hjelpe til med å bygge opp klubben. I sommer hadde Martin hovedtrener ansvaret for gjennomføring av vårt SOMMERSKOLE prosjekt som gikk over 4 uker. Dette var et meget godt tiltak for barn og unge i Eidsvoll. Vi hadde bra deltagelse i gjennom 4 uker på utebanen hos Vilberg Ungdomsskole. Martin har en sønn og han spiller i klubben på gutter U15. 
Vi ønsker Martin velkommen til klubben!


1 Kommentar