God Påske og velkommen til LENE!

Postet av Chriss André Brohaug den 27. Mar 2024

Da er vi klare for å ønske alle en riktig god påske og samtidig ønske LENE hjertelig velkommen som ny styreleder i klubben! På vårt årsmøte torsdag 13.03 ble det gjort ett historisk valg og Lene Solsrud ble valgt som klubbens første kvinnelig styreleder! 

Jeg går av som styreleder etter 8 år ved roret. Det har vært en meget interessant periode og jeg mener vi har vokst som klubb på mange måter. Det gror godt i klubbens yngre rekker og vi har flere spennende prosjekter gående.

Jeg vil takke alle som har jobbet for klubben i min i periode som styreleder. Dere har alle gjort en kjempejobb for barn og unge i Eidsvoll! 

Jeg kommer fortsatt til å jobbe for basketball på Eidsvoll og fortsatt støtte klubben med min erfaring og kunnskap da jeg skal være styremedlem. 

En ny styreleder bringer med seg muligheter for friskt perspektiv og ny energi, og jeg er sikker på at det nye styre vil lede klubben mot en lysende fremtid. 

Gratulerer med valget som ny styreleder, LENE! Sammen skal vi fortsette å bygge en sterk og inkluderende klubb for alle på Eidsvoll!

GOD PÅSKE ALLE SAMMEN! 


1 Kommentar

Kommentarer

  • Mari Hellerud

    Gratulerer, Lene! Og takk for jobben, Chriss!

    27 mars 2024

Logg inn for å skrive en kommentar.

Siste fra Chriss André Brohaug