Treningstur reddet av tre sponsorer

Postet av Eidsvoll Basketball Klubb den 23. Feb 2023

32 spillere var  klare for treningsleir, men dugnadspengene ble borte over natta.


Spillere fra hele 4 lag + 8 voksne fra Eidsvoll Basketballklubb har i et halvt år planlagt treningstur til Spania med avreise i slutten av april. Flybilletter og opphold var bestilt, samt et treningsopplegg med en vennskapsklubb i Alicante. Da Flyr ble slått konkurs, mistet vi flybillettene våre til nesten 100 000 kr.
 
Vi har solgt lodd, kaker, fuglenek, dopapir, tennbriketter, flyttet kontormøbler og pantet flasker. Men pengene var tapt fordi Flyr ikke tillot betaling med kredittkort ved bestilling av gruppereiser. Skuffelsen var stor da turen sto i fare for å bli avlyst. Men etter at Romerikes Blad og EUB dekket saken, tok tre sponsorer kontakt og ville hjelpe oss så vi kunne kjøpe nye flybilletter og komme oss på tur! 


Vi retter en stor takk til AJ Produkter, T. O. Bull Eiendom og Beston AS for støtten! Nå trenger vi bare et par smådugnader til, så drar vi!


NRK Super kom til Eidsvoll og dekket saken vår både før og etter nyheten om sponsing. 
«Jeg er helt sjokkert over at så mye penger kan bli borte på en gang» Tata, 13 år. Hør han og Oskar om det å miste så mye penger på innslaget i NRK som ble sendt på TV onsdag 8.februarKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.