GOD NYTT ÅR TIL ALLE VÅRE MEDLEMMER OG VÅRE FØLGERE! VI GÅR INN I DET NYE ÅRET MED NOEN ENDRINGER AV DRIFTEN

Postet av Eidsvoll Basketball Klubb den 2. Jan 2023

Styrking av klubbens rekrutteringsarbeid!
Eidsvoll basketklubb har som mål å få med enda flere barn og ungdommer på våre treninger og 3 mot 3 kamper. Spesielt har vi et mål om å få med enda flere jenter, og da jenter med minoritetsbakgrunn især. Vi har sterk tro på at basketspill og lek med ball er en ypperlig måte for barn og unge i alle aldre og fysisk form til å oppleve mestring, samspill og moro. Dette har våre støttespillere også tro på, og vi har fått midler fra både Gjensidigestiftelsen og Eidsvoll kommune til å støtte oss i dette arbeidet med å få med flere. Vi har testet ut ulike tiltak denne høsten, og ønsker nå å styrke arbeidet med satsingen ytterligere med en mindre omorganisering av trenerressursene.

Vår hovedtrener Audrius har vært en nøkkelperson for å få til alle treningene og arrangementene vi har hatt hittil i sesongen. For å sikre at vi har ressursene som trengs til å styrke ytterligere innsatsen med å få med flere, vil Audrius få en dedikert prosjektlederstilling for satsingen og Leo overtar treningen av lag U16 og U17. U16 og U17 har en spennende vårsesong foran seg, og Leo er en trener spillerne kjenner godt fra før.

Resten av sesongen vil bli fylt med ulike aktiviteter for gamle, nåværende og nye spillere, så følg med på vår hjemmeside og Facebook!

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.