En stor dag for Eidsvoll basket

Postet av Eidsvoll Basketball Klubb den 19. Okt 2022

Leder av klubben Chriss Brohaug fikk en litt kryptisk melding om å møte opp i hallen tirsdag kveld da ordføreren i Eidsvoll kommune ville komme med en overraskelse. Det var en spent gjeng som hadde møtt opp og som visste veldig lite om hva overraskelsen fra ordføreren var. Og gleden og overraskelsen var stor da ordføreren kunne overbringe en økonomisk støtte gitt av Kultur og Likestillingsdepartementet etter at vi tidligere i høst søkte om støtte til arbeidet med «basket for alle»

Dette var en svært gledelig overraskelse for klubben og vi setter virkelig pris på og få en så stor og viktig økonomisk støtte i arbeidet vårt med «basket for alle»

Som leder av klubben vil jeg takke alle som har bidratt til søknaden og ikke minst å få realisert dette prosjektet.

Dette er prosjektet som vi har søkt og fått støtte til;

Eidsvoll Basketballklubb har lansert et prosjekt som heter «Basket for alle». Prosjektet har som mål å skape interesse for idrett for minoritetsjenter, som skal vare hele livet. De seneste årene er det ikke så mange jenter som har valgt å spille basket i Eidsvoll. Frafallet gjelder spesielt jenter med minoritetsbakgrunn. For å kunne gi bedre muligheter for minoritetsjenter ønsker Eidsvollbasketklubb å starte prosjekt «Basket for alle».

Prosjektet skal bidra til å øke deltakelse fra jenter med innvandrerbakgrunn. Prosjektet skal bidra til å gi jenter med innvandrerbakgrunn en arena for sosial aktivitet og fysisk fostring. Dette skal bidra til at de føler tilhørighet, opplever tillitt og gjennom dette et fellesskap.

Møteplassen er allerede etablert. Vi oppfordrer alle som er interessert om å møte opp på fredager fra kl. 16.00 til 17.30 i Eidsvollhallen, eller fra kl. 17.30 til 18.30 i Råholthallen.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.