Velkommen til årsmøte for Eidsvoll Basketballklubb 2021

Postet av Øivind Strand Sandbu den 18. Apr 2021

Vi ønsker alle medlemmer velkommen til årsmøte i Eidsvoll Basketballklubb mandag 10. mai kl 19:00!

Møtet foregår digitalt på Teams. Bruk denne lenken for å delta.

Saker som et medlem ønsker behandlet på årsmøtet, må sendes styret senest 03.05.21 til post@eidsvollbasket.no

Nominasjonskomiteen har nå kandidater til de fleste verv, men vi trenger fortsatt et styremedlem og vare. Nominer gjerne gode kandidater ved å sende oss en e-post!

For å ha stemmerett og kunne velges til verv må man ha vært medlem i minst én måned, fylle minst 15 år i det kalenderåret årsmøtet avholdes, og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser. Alle medlemmer har uansett møterett, talerett og forslagsrett. 

Agenda 

1. Registrering av fremmøte og eventuelle fullmakter.

2. Åpning av Årsmøtet og godkjenning av innkalling.

3. Valg av: Møteleder, Referent og 2 personer til å underskrive protokoll

4. Årsberetning

5. Regnskap

6. Budsjett

7. Innkommende saker

8. Valg 

Gjennomføring av møtet:

Årsmøtet foregår digitalt på Microsoft Teams og møterommet åpnes 15 minutt før årsmøtet starter, for lydsjekk og evt. hjelp.

På mobiltelefon trenger du Teams-app – når du klikker på møtelenken vil du få spørsmål om å laste ned appen. I appen velger du å delta som gjest – selv om du har Teams-konto.

På PC og Mac kan du velge å bruke nettleser, og du trenger ikke laste ned eget program. Når du klikker på lenken i innkallingen kommer du til denne siden (tilsvarende for Mac), og velger det du ønsker:

Slå gjerne av mikrofon før du klikker «Bli med»

Håndsymbol

I årsmøtet vil vi bruke håndsymbolet både for å holde taleorden, og som stemmetegn. Hvis du ikke ser hånden (f eks mobiltelefon), klikk på de tre prikkene for å finne den.

I diskusjoner klikker du på håndsymbolet for å «rekke opp hånden» for å komme på talelisten. Slå på mikrofonen når du blir gitt taletid. Slå av mikrofonen og «ta ned hånden» når du er ferdig med innlegget.

Før hver avstemming vil møteleder kontrollere at ingen har hånden oppe.

Når møteleder har bekreftet at ingen har hånden oppe, starter avstemmingen med håndsymbolet som stemmetegn. Dersom du vil vise stemmetegn klikker du på håndsymbolet og lar hånden være oppe til møteleder sier at avstemmingen er ferdig.


Hjertelig velkommen og godt møte!


Innkalling til Årsmøte EBBK 2021.pdf


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Siste fra Øivind Strand Sandbu