Viktig beskjed fra styret i Eidsvoll Basketballklubb

Postet av Øivind Strand Sandbu den 7. Apr 2021

Kjære alle spillere og foresatte

Dette har vært en vanskelig basketballsesong med avbrudd i treningene og få spilte kamper. Det har vært krevende å drifte klubben slik vi ønsker, men nå ser vi forhåpentligvis snart lyset i enden av tunnelen. Det er lov å håpe på en normal sesong fra høsten 2021. 

Tross alle utfordringer har vi opplevd en god tilstrømning av nye spiller. Det gror godt på de aller fleste lag! Det er svært hyggelig og lover godt for fremtiden!

Mandag 10. mai vil vi avholde årsmøte i klubben, enten fysisk eller digitalt. Her er det viktig at alle som er engasjert i klubben deltar! Vi vil også trenge nye krefter inn i styret ettersom tre av våre medlemmer er på valg. For at klubben skal fungere, være et godt sted for våre barn og vokse videre trenger vi din innsats! Det er vårt engasjement som foresatte som gir barna våre et godt fritidstilbud. Vi trenger dere alle sammen!

Vi håper derfor flere av dere har noen timer til overs de neste to årene og kan stille til valg. Vi tar også gjerne imot nominasjoner på gode kandidater.  

Styret i Eidsvoll Basketball-klubb vil fra høsten også jobbe for å få en spillerrepresentant inn i styret. En som kan tale spillerens sak og sørge for at arbeidet vi gjør er til det beste for de aktive i klubben. 

Til høsten vil derfor hvert lag velge kaptein for sesongen 21/22. Kapteinene på de eldste lagene (U14-U19) velger sammen en representant og vara til styret. 

I dag vet vi ikke når vi får startet treninger igjen, men håper verden snart fungerer som normalt og at vi kan spille basket igjen!

Ta kontakt med chriss@brohaug.no ang. valg og nominasjoner! 

På forhånd takk!


P.S. Formell innkallelse til Årsmøte kommer en av de nærmeste dagene.


Mvh


Styret i Eidsvoll BasketballklubbKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Siste fra Øivind Strand Sandbu