Støtte fra Sparebankstiftelsen DNB

Postet av Eidsvoll Basketball Klubb den 28. Mar 2022

Eidsvoll basketballklubb har fått støtte fra Sparebankstiftelsen DNB! Dette er svært gledelige nyheter. Vi vil komme med mer informasjon om hva den kjærkomne støtten skal gå til, nemlig nye basketkurver. Tusen takk til Sparebankstiftelsen DNB! https://godekrefter.sparebankstiftelsen.no/v/fEZQH/Nytt styre valgt

Postet av Eidsvoll Basketball Klubb den 18. Mar 2022

Årsmøte ble gjennomført torsdag på Nebbenes Nord og nytt styre ble valgt. Vi benytter muligheten til å takke de medlemmene som gikk ut og ønsker de ny velkommen. Følgende styret skal sitte det neste året. 

Verv

Navn

Varighet

Gjenvalg?

Leder

Chriss A. Brohaug

1 år

Ja

Nestleder

Heidi Mork

1 år

Ikke på valg

Kasserer

Mari Bragstad

1 år

Ikke på valg

Styremedlem/sekretær

Lene Forssell Solsrud

1 år

Ikke på valg

Styremedlem

Kristian Krohn 

2 år

Ny

Styremedlem

Andrew Dick Bipella

2 år

Ny

Varamedlem

Almantas Lauraitis

1 år

Ja

Varamedlem

Ann-Kristin Holte

1 år

NySpansk trener på besøk

Postet av Eidsvoll Basketball Klubb den 10. Mar 2022

Vi har denne uken besøk av Antonio Pedro Carlo Cabrera, en sertifisert basketball trener opprinnelig fra Tenerife. Antonio har de siste 23 årene bodd i Glasgow, men nå er han nysgjerrig på Norge og Eidsvoll. I Glasgow har han i tillegg til å være basketballtrener blant annet jobbet som journalist. Eidsvoll basketball klubb vurderer et samarbeid med Antonio for neste sesong, og derfor er han her for å se litt på forholdene og for å vise oss hva han kan bidra med. Flere av spillerne våre har møtt Antonio denne uken på trening, og selv om treningen foregikk på engelsk, var samspillet godt  og noen øvde seg til og med litt på spansken sin. Antonio har blitt vist rundt i Eidsvoll, og Kaffehjørnet og Nebbenes har stilt med deilig lunsj. Takk til alle bidragsytere!