U14 seriemestere

Postet av Eidsvoll Basketball Klubb den 16. Apr 2024

Det var en svært spennende kamp lørdag 6. april i Ørakerhallen. Gutta hadde gått ubeseiret gjennom serien, og alle spillerne med foresatte og støttespillere var spente på siste kamp. Motstanderen var Ullern 56s, og gjennom hele kampen var det jevnt. I noen svært spennende siste minutter ble resultatet til slutt 64-63 til Eidsvoll. Gratulerer så mye til spillerne og til trener Mats Lauritsen!



Hovedtrener Ainhoa på plass

Postet av Eidsvoll Basketball Klubb den 8. Jan 2024

Som tidligere annonserte var Spyros rekruttert som ny hovedtrener for sesongen 2023/2024. På senhøsten ble Spyros og styret enige om å avslutte kontrakten, og styret satte i gang med å finne en ny hovedtrener.

På treningsleiren i Alicante sist april ble klubben godt kjent med Ainhoa fra basketklubben Lucentum. Ikke bare er Ainhoa en erfaren basketspiller og trener, men har også erfaring med tilrettelagt trening for barn og voksne med funksjonsvariasjoner i tillegg til utdannelse innen psykologi.

Styret er svært glade for å få Ainhoa med på laget!



Takk for det gamle og godt nytt år

Postet av Eidsvoll Basketball Klubb den 30. Des 2023

Godt nytt år!

Da var 2023 på nest siste dagen og Eidsvoll Basketball Klubb nærmer seg sitt store jubileumsår; 30 år siden opprettelsen i 1994. Men, først litt om 2023. Vi har vært igjennom ett innholdsrikt år for klubben og det har vært mange høydepunkter i hallene. Klubbens medlemmer har hatt mange treningsøkter og gjennomført kamper med gode prestasjoner. Det vokser bra i de yngres avdeling og det kommer stadig nye medlemmer til klubben. Vi har i 2023 vært igjennom en opprydding i vårt medlem-system og vi står nå med 251 medlemmer. Dette teller aktive og støttemedlemmer. Klubben har også et godt team med dyktige ungdomstrenere som er med på å skape ballglede. Vi hadde vår vante sommerskole med stor suksess, for første gang arrangert i Råholthallen. Vi har hatt flere internasjonale trenere som har bidratt til klubbens utvikling. Før sommeren fikk vi 100 000 i gave fra Toten sparebank, støtte fra sponsorer til treningstur og høsten 2023 fikk vi tilsagn på ett stort prosjekt med støtte på 600 000 kr. Året har rett og slett vært veldig spennende! 

Jeg ønsker å rette en stor takk til alle som stiller opp for klubben og bruker av sin fritid for sørge for at barn og unge har ett godt baskettilbud i bygda! 

Takk for 2023 og med ønsker for ett godt jubileums år i 2024!

Leder Chriss Brohaug



Historisk støtte til Eidsvoll basket fra Gjensidigestiftelsen

Postet av Eidsvoll Basketball Klubb den 8. Nov 2023

Eidsvoll basket har mottatt en historisk stor støtte fra Gjensidigestiftelsen. Hele 600 000 kroner har vi fått i støtte til vårt prosjekt "Basket for alle"! EBBK har mange år hatt et ønske om å starte et treningstilbud for barn og unge med funksjonsnedsettelser. Dette krever noe annerledes utstyr og treningsoppsett enn det vi vanligvis har. I tillegg har vi de to siste årene jobbet aktivt med å rekruttere flere jenter til klubben, både som spillere og instruktører. Dette arbeidet har begynt å bære frukter, og vi ser at med ytterligere innsats kan vi nå enda flere jenter.

Eidsvoll basket retter en stor takk til Gjensidigestiftelsen for at de har tro på prosjektet og klubben vår!



Hold av datoen - Sommerbasketskole i uke 25

Postet av Eidsvoll Basketball Klubb den 4. Mai 2023

Uke 25 har vi basketskole igjen! I år arrangeres basketskolen i Råholthallen, mandag til fredag, kl. 10 til 15. Det gjenstår noen smådetaljer før vi publiserer påmeldingsskjema, men det kommer straks. Basketskolen er for medlemmer og ikke-medlemmer, fra sju år til videregående.