Hold av datoen - Sommerbasketskole i uke 25

Postet av Eidsvoll Basketball Klubb den 4. Mai 2023

Uke 25 har vi basketskole igjen! I år arrangeres basketskolen i Råholthallen, mandag til fredag, kl. 10 til 15. Det gjenstår noen smådetaljer før vi publiserer påmeldingsskjema, men det kommer straks. Basketskolen er for medlemmer og ikke-medlemmer, fra sju år til videregående.Treningstur reddet av tre sponsorer

Postet av Eidsvoll Basketball Klubb den 23. Feb 2023

32 spillere var  klare for treningsleir, men dugnadspengene ble borte over natta.


Spillere fra hele 4 lag + 8 voksne fra Eidsvoll Basketballklubb har i et halvt år planlagt treningstur til Spania med avreise i slutten av april. Flybilletter og opphold var bestilt, samt et treningsopplegg med en vennskapsklubb i Alicante. Da Flyr ble slått konkurs, mistet vi flybillettene våre til nesten 100 000 kr.
 
Vi har solgt lodd, kaker, fuglenek, dopapir, tennbriketter, flyttet kontormøbler og pantet flasker. Men pengene var tapt fordi Flyr ikke tillot betaling med kredittkort ved bestilling av gruppereiser. Skuffelsen var stor da turen sto i fare for å bli avlyst. Men etter at Romerikes Blad og EUB dekket saken, tok tre sponsorer kontakt og ville hjelpe oss så vi kunne kjøpe nye flybilletter og komme oss på tur! 


Vi retter en stor takk til AJ Produkter, T. O. Bull Eiendom og Beston AS for støtten! Nå trenger vi bare et par smådugnader til, så drar vi!


NRK Super kom til Eidsvoll og dekket saken vår både før og etter nyheten om sponsing. 
«Jeg er helt sjokkert over at så mye penger kan bli borte på en gang» Tata, 13 år. Hør han og Oskar om det å miste så mye penger på innslaget i NRK som ble sendt på TV onsdag 8.februar
Årsmøte 2023 torsdag 23. mars

Postet av Eidsvoll Basketball Klubb den 9. Feb 2023

Torsdag 23. mars kl. 19 er det årsmøte 2023 for Eidsvoll basketball klubb. Sted: Nebbenes nordgående. Saksliste: Innkalling til Årsmøte EBBK 2023.docx

Velkommen!

GOD NYTT ÅR TIL ALLE VÅRE MEDLEMMER OG VÅRE FØLGERE! VI GÅR INN I DET NYE ÅRET MED NOEN ENDRINGER AV DRIFTEN

Postet av Eidsvoll Basketball Klubb den 2. Jan 2023

Styrking av klubbens rekrutteringsarbeid!
Eidsvoll basketklubb har som mål å få med enda flere barn og ungdommer på våre treninger og 3 mot 3 kamper. Spesielt har vi et mål om å få med enda flere jenter, og da jenter med minoritetsbakgrunn især. Vi har sterk tro på at basketspill og lek med ball er en ypperlig måte for barn og unge i alle aldre og fysisk form til å oppleve mestring, samspill og moro. Dette har våre støttespillere også tro på, og vi har fått midler fra både Gjensidigestiftelsen og Eidsvoll kommune til å støtte oss i dette arbeidet med å få med flere. Vi har testet ut ulike tiltak denne høsten, og ønsker nå å styrke arbeidet med satsingen ytterligere med en mindre omorganisering av trenerressursene.

Vår hovedtrener Audrius har vært en nøkkelperson for å få til alle treningene og arrangementene vi har hatt hittil i sesongen. For å sikre at vi har ressursene som trengs til å styrke ytterligere innsatsen med å få med flere, vil Audrius få en dedikert prosjektlederstilling for satsingen og Leo overtar treningen av lag U16 og U17. U16 og U17 har en spennende vårsesong foran seg, og Leo er en trener spillerne kjenner godt fra før.

Resten av sesongen vil bli fylt med ulike aktiviteter for gamle, nåværende og nye spillere, så følg med på vår hjemmeside og Facebook!


Ikke la juletreet stå i hagen til våren kommer - Vi kan hente det!

Postet av Eidsvoll Basketball Klubb den 15. Des 2022

Eidsvoll basketklubb henter gjerne juletreet ditt når du skal rydde ut jula. Området vi henter i er 

Holter - Mogreina - Dal - Råholt - Eidsvoll - Minnesund - Feiring. Hentedatoene er onsdag 4. januar eller onsdag 11. januar.


Slik bestiller du juletrehenting:

Vipps kr 250 til Tore Nedrebø på tlf 908 57 788, og gjør følgende:

-Skriv inn adressen din og hentedato på Vipps

-Sett treet synlig ved hus/innkjørsel/vei før kl 15.00

-Vi henter med henger i løpet av ettermiddag/kveld