Eidsvoll Basketball Klubb

Eidsvoll Basketball Klubb

Sekretariatskurs tirsdag 28. september

Postet av Eidsvoll Basketball Klubb den 23. Sep 2021

Tirsdag 28. september kl. 17 blir det sekretariatskurs i Råholthallen i forbindelse med en treningskamp. Alle lag må stille med egne folk i sekretariatet under kamper, derfor må foreldre fra hvert lag bidra. Vi stiller med instruktører.

Hva er et sekretariat? Under hver hjemmekamp skal det sitte 3 foreldre som fører kampskjemaer.

Dette er en flott måte å lære enda mer om basket! For de som ikke kan delta på tirsdag, vil det bli arrangert flere kurs. Meld fra til din lagleder/trener om du kan delta!0 Kommentar

Viktige huskeregler for smittevern

Postet av Eidsvoll Basketball Klubb den 7. Sep 2021

Hvis du er syk skal du ikke på trening. Har du forkjølelsesymptomer må du holde deg hjemme selv om du har fått negativ koronatest og symptomene er milde. Dette gjelder også voksne spillere som er vaksinerte. Når allmenntilstanden er god igjen, kan du delta på trening (feberfri og føler deg frisk). Dette gjelder selv ved restsymptomer etter luftveisinfeksjon (noe hoste, snørr, tett nese).

Og husk å sprite og vaske hendene før og etter trening.

God treningshøst til alle!0 Kommentar

Velkommen Martin!

Postet av Eidsvoll Basketball Klubb den 19. Aug 2021

Det er en glede for oss å kunne presentere Martin Alvarez som ny trener for vårt gutter U15, Elite U17 og U19 lag. Martin født i Buenos Aires, Argentina kom til Norge i 2004. I 2008 flyttet han til Jessheim, nå bor han på Råholt. Martin 49 år har erfaring som idrettsutøver fra Argentina. Når han vokste opp var han innom håndball, tennis, ping pong, fotball, løping og var en meget aktiv ungdom. Men, det er basketball som er hans idrett nr 1 og store lidenskap. Gjennom flere år som spiller i Argentina så endte han altså opp i Norge. Martin har bred erfaring som spiller, men også som trener. Han har trent flere ungdomslag i Argentina gjennom flere år. Han har flere trener kurs og en solid bakgrunn. Hos oss på Eidsvoll skal Martin trene 3 lag, men også hjelpe til med å bygge opp klubben. I sommer hadde Martin hovedtrener ansvaret for gjennomføring av vårt SOMMERSKOLE prosjekt som gikk over 4 uker. Dette var et meget godt tiltak for barn og unge i Eidsvoll. Vi hadde bra deltagelse i gjennom 4 uker på utebanen hos Vilberg Ungdomsskole. Martin har en sønn og han spiller i klubben på gutter U15. 
Vi ønsker Martin velkommen til klubben!


1 Kommentar

Viktig info før sesongstart

Postet av Eidsvoll Basketball Klubb den 31. Aug 2020

Velkommen til ny sesong med Eidsvoll Basketball Klubb (EBBK)! Ordinære treninger starter i uke 35 og her følger en del viktig informasjon om tiden vi går inn i.

Korona

Fra 1. august ble det åpnet opp for relativt ordinær gjennomføring av barneidretten. Situasjonen endrer seg likevel raskt og vi ber alle følge med på nettsiden for endringer av rutiner. EBBK forholder seg til en hver tid til retningslinjer fra nasjonale og lokale helsemyndigheter.

Pr. i dag må alle forholde seg til disse retningslinjene:

  • Bli hjemme hvis du er syk og en hel dag uten symptomer etter sykdom.
  • Hold 1 meter avstand der det er mulig.
  • God håndhygiene. Vask hender før og etter trening.
  • Vi skal ha oversikt over alle som deltar på trening og kamp. Alle lag blir derfor pålagt å bruke Spond fra og med denne sesongen.

Smittevern for idretten (helsedirektoratet)

Ofte stilte spørsmål om korona

Spillerregistrering

Alle spillere skal levere spillerregistreringsskjema. Dette gjelder også spillere som har spilt i klubben tidligere. Skjemaet leveres til lagleder.

Spillerregistreringsskjema

Treningsavgift og spillerlisens

Alle som trener med klubben må betale treningsavgift. Spillere over 13 år må i tillegg betale spillerlisens.

Les mer om treningsavgift og spillerlisens

Spond

Alle lag skal bruke appen Spond. Spond er en informasjonskanal spesialtilpasset idretten med et grensesnitt som ligner Facebook. Her vil lagledere legge inn alle kamper og treninger. Spillerne bekrefter så av om de deltar eller ikke. I Spond kan man også sende meldinger med viktig informasjon til foresatte og spillere.

Last ned Spond og registrer deg som bruker. I appen søker du på «Eidsvoll Basketball Klubb» og ber om å bli medlem i det laget som er aktuelt for deg.

Appstore – Google Play

Treningstider

Treningstidene for sesongen 2020/ 2021

På grunn av uforutsette hendelser i sommer kan det komme endringer i treningsplanen. Trenerkabalen kan endre seg med behov for tilpasninger i treningstiden.

Kamper

Slik situasjonen er i dag vil alle kamper under seniornivå gå som normalt i høst. Det vil foreløpig ikke bli spilt kamper på seniornivå.

Kampprogrammet blir offentliggjort senere i høst og vi anbefaler alle å følge kampoppsett og resultater i appen Min Basket.

Appstore – Google Play

Kampsekretariat og kiosk

For å kunne gjennomføre hjemmekamper er vi avhengige å stille med frivillige ungdom og voksne i kampsekretariatet. Sekretariatet fører kampskjema og hjelper dommerne med å gjennomføre kampen. Nytt av året er at vi fører kampskjema digitalt på nettbrett. Vi er sikker på at dette vil gjøre jobben enklere.

Tidlig i høst vil det derfor bli gjennomført sekretariatkurs for ungdom og foresatte og vi oppfordrer alle sterkt om å delta på dette. Mer informasjon kommer senere.

Digitalt kampskjema

Alle foresatte på barne- og ungdomslagene vil også bli satt opp på kiosktjeneste i løpet av sesongen.

Laglederkurs

Det vil bli holdt kurs for alle lagledere 25. august kl. 19:00 på AniCura Dyreklinikk, Råholdt. Kart

Ny bane ved Vilberg Ungdomsskole

I vår var vi så heldige å få nytt dekke på banen ved Vilberg Ungdomsskole. Høsten før ble det installert nye kurver. Alt lå til rette for et flott «nytt» anlegg ved skolen. Dessverre viste det seg at arbeidet med dekket ikke var godt nok. Asfalten vil derfor bli fjernet og vi får jobben gjort en gang til, av en annen leverandør, i løpet av høsten. Vi slipper naturlig nok å betale for den første jobben og Eidsvoll kommune dekker utgiftene ved det nye dekket. Dette er vi veldig glade for.

I tillegg til nytt dekke ønsker vi å lage en tribune, merke opp banen og oppgradere området rundt. Dette vil bli gjort på dugnad i løpet av høsten og vi ønsker at alle som er engasjert i klubben deltar. Mer informasjon kommer.


0 Kommentar

Oppstart trening i uke 35!

Postet av Eidsvoll Basketball Klubb den 31. Aug 2020

Treninger vi starte opp igjen fra mandag 24. august. Den konkrete treningsplanen er snart klar og vi vil legge den ut så snart den er banket!

Regjeringen åpner for at barne- og ungdomsidretten fra 1. august får unntak fra 1-metersregelen. Denne beslutningen innebærer at det igjen åpnes for kamper og andre konkurransesituasjoner for barne- og ungdomsidretten opp til og med 19 år, innenfor de respektive idrettskretsenes grenser, skriver regjeringen i en pressemelding.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline