Eidsvoll Basketball Klubb

Eidsvoll Basketball Klubb

Basketsommerskole i uke 25 og 26!

Postet av Eidsvoll Basketball Klubb den 13. Mai 2022

Vi gleder oss til å arrangere gratis basketskole i sommer også! Svært mange barn og unge deltok i fjor, og vi håper på minst like mange deltakere i år. Basketskolen er mandag til fredag, kl. 9.30 til 15, i uke 25 og 26. Meld deg på en uke, eller begge! Jenter og gutter fra sju til 16 år, alle nivå, er hjertelig velkomne. Om du aldri har spilt basket, eller trener regelmessig, har vi plass til alle. Klikk på "Basketsommerskole" oppe i menyen, eller klikk her. Påmeldingsfrist fredag 10. juni.Basketfest i Råholthallen 7. mai!

Postet av Eidsvoll Basketball Klubb den 4. Mai 2022

Bli med på sesongens siste easybasket arrangement på lørdag! Det blir kamper fra kl. 10 til siste kampstart kl. 18. Ta med bestemor, nabo og venner og stikk innom kiosken for deilige vafler eller kaffe. Maskoten vår Grunn-løven tar kanskje også turen innom... Har du lyst til å hjelpe til ? Ta kontakt med styret!Riktig god påske!

Postet av Eidsvoll Basketball Klubb den 12. Apr 2022

Det er påskeferie for Eidsvoll basketballklubb, men værmeldingen melder om høyere temperatur enn forrige uke og oppholdsvær, så kanskje det kan spilles basket ute i løpet av påskeferien. Riktig god påske ønskes alle og vi ses i neste uke til trening og moro!Støtte fra Sparebankstiftelsen DNB

Postet av Eidsvoll Basketball Klubb den 28. Mar 2022

Eidsvoll basketballklubb har fått støtte fra Sparebankstiftelsen DNB! Dette er svært gledelige nyheter. Vi vil komme med mer informasjon om hva den kjærkomne støtten skal gå til, nemlig nye basketkurver. Tusen takk til Sparebankstiftelsen DNB! https://godekrefter.sparebankstiftelsen.no/v/fEZQH/Nytt styre valgt

Postet av Eidsvoll Basketball Klubb den 18. Mar 2022

Årsmøte ble gjennomført torsdag på Nebbenes Nord og nytt styre ble valgt. Vi benytter muligheten til å takke de medlemmene som gikk ut og ønsker de ny velkommen. Følgende styret skal sitte det neste året. 

Verv

Navn

Varighet

Gjenvalg?

Leder

Chriss A. Brohaug

1 år

Ja

Nestleder

Heidi Mork

1 år

Ikke på valg

Kasserer

Mari Bragstad

1 år

Ikke på valg

Styremedlem/sekretær

Lene Forssell Solsrud

1 år

Ikke på valg

Styremedlem

Kristian Krohn 

2 år

Ny

Styremedlem

Andrew Dick Bipella

2 år

Ny

Varamedlem

Almantas Lauraitis

1 år

Ja

Varamedlem

Ann-Kristin Holte

1 år

Ny